Home and Garden

Partytentenshop

Opgericht in 2005, is van kracht en kracht gegroeid en is nu een van Europa's grootste en meest gerespecteerde leveranciers van easy up partytenten, feesttenten en tunnelkassen.

Partytentenshop is trots op de productie van de beste kwaliteit partytenten, ondersteund door een uitstekende klantenservice, en snelle levering. We hebben onze reputatie opgebouwd op het leveren van kwaliteitsproducten met snelle doorlooptijden, eersteklas klantenservice en marktleidende garanties op al onze tenten. We opereren vanuit centraal gelegen kantoren in Friesland, waardoor we gemakkelijk zijn gelegen voor de snelwegen netwerk.

In de loop der jaren hebben we vele bekende vooraanstaande organisaties geleverd met pop-up partytenten, waaronder Jumbo, KLM, RTL, McDonalds, Carphone Warehouse, ABN Amro, de Efteling en Landal, evenals veel mensen van onafhankelijke bedrijven om grote bedrijfsorganisaties in verschillende bedrijfstakken.

 
Partytentenshop Elite Partytent (Oranje)

We zijn toegewijd aan het bouwen van kwaliteit en duurzaamheid in de producten die we maken. We werken nauw samen met onze eigen productiefaciliteit waarmee we de kwaliteit van alle materialen en componenten die worden gebruikt bij de bouw van onze partytenten en tunnelkassen kunnen controleren en controleren, om te garanderen dat onze producten volgens de hoogste normen worden geproduceerd voor duurzame prestaties.

We hebben vijf soorten framesterkte op voorraad voor alle gebruik en budgetten. Gewone, onbedrukte dakdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten voor levering binnen 2–3 werkdagen en kunnen met of zonder wanden worden geleverd.

Onze partytenten zijn snel en eenvoudig op te zetten en te vervoeren. Alle hebben een fabrieksgarantie van maximaal drie jaar en zijn zeer duurzaam, UV-stabiel en vlamvertragend. Alle partytent onderdelenzijn vervangbaar, met partytent-reserveonderdelen die direct uit voorraad leverbaar zijn voor bezorging de volgende werkdag.

Ons partytentenshop assortiment is ongeëvenaard als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs-kwaliteitsverhouding.

Idzardaweg 51c
8476EN
Ter Idzard
Friesland

Contact/Info

Tel: 0561–744010

https://goo.gl/maps/yYgeFzbVYEo